Grybukai arba sausainiai su varške (Jūratės) (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybukai arba sausainiai su varške (Jūratės) (foto)


INGREDIENTAI:

4 kiaušiniai,
1,2 stiklinės miltų,
0,5 stikl. cukraus,
200g varškės,
100g sviesto,
0,5 a.š kepimo miltelių.
Galima pagardinti keliais lašais grietinėlės, apelsinų ar romo skonio esencijos.


GAMINIMAS:

Sviestą išlydyti ir palikti atvėsti. Baltymus iki standumo išplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi išplakti trynius. Inde sumaišyti išplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviestą, sukrėsti pertrintą varškę, įberti kep. miltelių, įlašinti truputį esencijos. Viską išmaišyti. Turint keptuvę, skirtą kepti grybukus, tešlą į aliejumi pateptas formeles krėsti šaukšteliu, pamirkytu aliejuje. Neturint grybukų keptuvės, galima kepti kaip sausainėlius ar keksiukus orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668