Aštri Agnės mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštri Agnės mišrainė


INGREDIENTAI:

virtos arba konservuotos baltosios pupeles,
konservuoti pievagrybiai,
majonezas, nemažai česnako,
marinuoti agurkėliai,
svogūnas, aliejus,
malti čili pipirai,
druska.


GAMINIMAS:

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668