Orkaitėje troškinta žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Orkaitėje troškinta žuvis


INGREDIENTAI:

800 g šviežios ar šaldytos žuvies filė,
2 šaukštai sviesto, citrina,
druskos, pipirų,
2 saujos šviežių grybų,
pusė stiklinės baltojo vyno,
keletas šviežių nedidelių bulvių,
žiupsnelis krapų, petražolių.


GAMINIMAS:

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlankstyti folijos kraštus ir kepti gerą pusvalandį. Tiekiant keptą žuvį apibarstyti krapais bei petražolėmis. Kai kepa žuvis, išvirti šviežias bulves, nukošti, pabarstyti krapais bei pavolioti svieste.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668