Šlaunelės su vyno padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šlaunelės su vyno padažu


INGREDIENTAI:

4 porcijoms reikės:

4 didelių vištienos šlaunelių,
2 morkų, poro, svogūno,
250 g pievagrybių,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų sviesto,
8 šakelių čiobrelių,
2 šaukštelių miltų,
1/2l. sauso vyno,
1/4 stiklinės grietinės,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Aliejų pakaitinkite su sviestu. Vištienos šlauneles apkepinkite iš visų pusių. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Sudėkite porą, morką, svogūną ir pievagrybius. Troškinkite dar 5 minutes. Nu-skinkite čiobrelių lapelius. Daržoves pabarstykite miltais, sudėkite čiobrelius, sumaišykite. Supilkite baltą sausą vyną ir troškinkite dar 15 minučių. Šlauneles išimkite iš daržovių padažo. Į padažą sudėkite grietinę ir sumaišykite. Užvirkite, pagardinkite druska ir pipirais. Šlauneles sudėkite į didelę lėkštę ir užpilkite vyno ir daržovių padažą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668