150g ryžių, 400g kepenėlių,
100g rūkytos šoninės,
2 svogūnai, 2 šaukštai miltų,
1/2 šaukštelio pipirų,
2 raudonosios paprikos,
1 marinuotas agurkas,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos,
1/8l. mėsos sultinio,
2 šaukšteliai kapotų petražolių.
GAMINIMAS:
Užvirinti 1l. vandens, pasūdyti, suberti ryžius, virti 16 min. uždengtame puode. Išvirtus ryžius nuvarvinti sitelyje. Kepenėles supjaustyti juostelėmis, dubenėlyje sumaišyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudėti kepenėles ir kepti 6 min. Suberti papriką,supilti sultinį ir užvirinti. Sudėti supjaustytas raudonąsias paprikas ir pavirti 5 min. Galiausiai suberti ryžius, petražoles, sudėti pjaustytą agurką. Pagardinti pagal skonį.