Itališkas ryžių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas ryžių troškinys


INGREDIENTAI:

150g ryžių, 400g kepenėlių,
100g rūkytos šoninės,
2 svogūnai, 2 šaukštai miltų,
1/2 šaukštelio pipirų,
2 raudonosios paprikos,
1 marinuotas agurkas,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos,
1/8l. mėsos sultinio,
2 šaukšteliai kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Užvirinti 1l. vandens, pasūdyti, suberti ryžius, virti 16 min. uždengtame puode. Išvirtus ryžius nuvarvinti sitelyje. Kepenėles supjaustyti juostelėmis, dubenėlyje sumaišyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudėti kepenėles ir kepti 6 min. Suberti papriką,supilti sultinį ir užvirinti. Sudėti supjaustytas raudonąsias paprikas ir pavirti 5 min. Galiausiai suberti ryžius, petražoles, sudėti pjaustytą agurką. Pagardinti pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668