Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čampandongo (paplotėliai su mėsos įdaru)


INGREDIENTAI:

250 g jautienos,
250 g kiaulienos,
200 g žemės riešutų (arba pistacijų),
200 g migdolų,
1 svogūno, 1 citrinos,
250 ml grietinėlės,
250 g alyvuogių aliejaus,
kmynų, tortiljų (žr. receptą „ Actekiškos tortiljos"),
1 šaukštelio cukraus,
kajeno pipirų, druskos.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustyti svogūną ir mėsą, pakepinti juos nedideliame augalinio aliejaus kiekyje. Įdėti sutrintų kmynų ir cukraus. Rusvai pakeptą mėsą aplieti citrinų sultimis, apiberti pipirais, smulkintais riešutais. Troškinti 15 minučių, o po to nuovirą nupilti. Atskirai paruošti tortiljas. Į keturkampę skardinę keptuvę įdėti sluoksnį grietinės, po to - sluoksnį tortiljų, po to - paruoštą mėsą. Viską aplieti pomidorų padažu, apdėti sūrio riekelėmis ir apipilti grietine. Troškinti iki suminkštės tortiljos ir išsilydys sūris. Garnyrui patiekti ryžius arba pupeles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668