Tradiciniai balandėliai su malta mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradiciniai balandėliai su malta mėsa


INGREDIENTAI:

Šviežias baltagūžis kopūstas,
kubelis daržovių sultinio,
500 g maltos veršienos,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
po pusę stiklinės miltų,
grietinės,
virtų ryžių,
svogūnas,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
3 šaukštai sviesto,
šviežių kapotų žalumynų.


GAMINIMAS:

Kopūsto gūžę apvirkite pasūdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobangų krosnelėje. Suminkštėjusius lapus nulupkite, storesnius lapkočius apipjaustykite. Maltą veršieną sumaišykite su virtais ryžiais, smulkintu svogūnu, pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Ant kiekvieno kopūsto lapo krėskite paruošto įdaro ir suvyniokite. Balandėlius pavoliokite miltuose ir apkepinkite svieste. Dėkite į troškintuvą, įpilkite stiklinę vandens, įmeskite sultinio kubelį, įkrėskite pomidorų tyrės ir troškinkite apie 40 min. Pabaigoje supilkite grietinę ir apibarstykite kapotais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668