Biskvitiniai lietiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Biskvitiniai lietiniai


INGREDIENTAI:

0,5 stiklinės miltų,
stiklinė pieno,
3 kiaušiniai,
1,5 šaukšto medaus,
5 šaukštai sviesto,
50 g šviežių abrikosų,
2 šaukštai smulkintų lazdynų riešutų,
2 šaukštai romo,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
druskos.

Papuošimui:
200 g varškės,
2 šaukštai tarkuoto šokolado.


GAMINIMAS:

Abrikosus nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais. Užpylusi romu, pusvalandį palaikykite.

Trynius plakite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite persijotus miltus, supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius, sudėkite abrikosus, riešutus ir dar sykį gerai išmaišykite. Atsargiai sukdama sukrėskite standžiai išplaktus baltymus. Masę padalykite į dvi dalis.

Keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto, supilkite pusę tešlos ir 4 minutes kepkite ant silpnos ugnies. Kai tešla pakils ir iš apačios gražiai pagels, medine mentele perstumkite ją į lėkštę. Keptuvėje išlydykite dar šaukštą sviesto ir lygiai taip pat apkepkite lietinį iš kitos pusės. Iškepkite ir antrąjį lietinį.

Tiekdama uždėkite permaltos varškės ir užberkite šokolado.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668