Kreminė grybų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kreminė grybų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g pievagrybių,
30 g porų,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai miltų,
6 stiklinės paukštienos sultinio,
pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų ptpirų,
3 kiaušinių baltymai,
stiklinė grietinėlės,
ryšulėlis šviežių petražolių.


GAMINIMAS:

Porą susmulkinkite ir pekepinkite giliame puode įkaitintuose riebaluose. Sudėkite pjaustytus grybus ir maišydami kepinkite 5-8 minutes. Maišydami suberkite miltus, supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 40 minučių. Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Kiaušinių baltymus išplakite, sumaišykite su grietinėle ir maišydami lėtai supilkite į sriubą. Maišydami kaitinkite iki 70°C temperatūros. Tiekite apibarstytą baltos duonos skrebučiais ir smulkintomis šviežiomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668