Tortas su vynuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas su vynuogėmis


INGREDIENTAI:

125 g margarino,
1 valg. š. grietinės,
1,5 stiklinės miltų,
0,5 stiklinės cukraus pudros,
3 valg. š. juodųjų serbentų džemo,
100 g mėlynųjų vynuogių.

Kremui:

pakelis vynuogių drebučių,
1 stiklinė 35 procentų riebumo grietinėlės,
2 valg. š. cukraus pudros.


GAMINIMAS:

Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite tešlą ir porai valandų padėkite į šaldytuvą.

Atšaldytą tešlą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minučių 220°C karštumo orkaitėje.

Vynuogių drebučius paruoškite pagal nurodymus ant pakelio ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. 3/4 drebučių atskirkite, likusius sumaišykite su cukraus pudra išplakta grietinėle.

Atvėsusį pyragą aptepkite juodųjų serbentų džemu, paskui- plakta grietinėle su drebučiais. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus ir išdėliokite ant pyrago. į tarpus įkrėskite likusių drebučių.

Puoškite likusiu kremu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668