Vėrinukai su feta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vėrinukai su feta


INGREDIENTAI:

150 g fetos,
8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės,
4 porų stiebai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
agurkas,
2 šaukštai liesos grietinės,
kelios raudonėlių šakelės.


GAMINIMAS:

Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų porų baltąją dalį - maždaug 2 cm ilgio gabalėliais. Fetos kubelius susukite į mėsos griežinėlius ir pakaitomis su porų gabalėliais suverkite ant medinių iešmelių. Iš visų pusių (kol apskrus mėsos griežinėliai) apkepkite karštuose riebaluose. Išgriebusi papuoškite raudonėlių šakelėmis. Tiekite su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais, pagardintais maltais juodaisiais pipirais, druska ir grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668