Slovakiški riešutiniai piršteliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Slovakiški riešutiniai piršteliai


INGREDIENTAI:

300g. miltų,
10 g. mielių,
8 šaukštai pieno,
žiupsnelis druskos,
90g. cukraus,
40g. margarino,
kiaušinis,
125g. lazdyno riešutų (be odelių),
1/2 pakelio vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos bei cukraus užminkykite tešlą ir palikite, kad pakiltų. Iškočiokite ploną lakštą ir, išpjaustę trikampėlius, aptepkite lydytu margarinu.

Riešutus susmulkinkite ir apskrudinkite sausoje keptuvėje. Paskui ištrinkite su vaniliniu cukrumi ir šlakeliu vandens, kad gautųsi lipni masė. Ja storai aptepkite tešlos trikampėlius ir susukite ritinėlius.

Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 20-30 minučių. Šiltus sausainiukus aptepkite iš cukraus, vandens ir kelių šaukštų citrinų sulčių paruošta glazūra. Tiekite su arbata arba kava.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668