Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena grietinėlės ir garstyčių padaže (foto)


INGREDIENTAI:

500g. kiaulienos nugarinės,
1 didelis svogūnas,
200g. pievagrybių,
gabalėlis sviesto,
druska, pipirai,
2 šaukštai dijon garstyčių,
1 šaukštelis cukraus,
200ml. grietinėlės,
2 arbatiniai šaukšteliai peletrūno,
2 šaukštai riebios grietinės.


GAMINIMAS:

Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais.

Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min. Sudėkite grietinę ir patroškinkite dar porą min.

Patiekiama kartu su salotomis, ryžiais, makaronais arba bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668