Vaisinis meduolis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisinis meduolis


INGREDIENTAI:

500 g miltų,
3 g geriamosios sodos arba pakelis kepimo miltelių,
50 g lazdynų riešutų,
125 g šviesių ir tamsių razinų mišinio,
75 g džiovintų abrikosų,
250 g medaus,
200 g cukraus,
75 g margarino,
200 g grietinės,
3 kiaušiniai,
šaukštelis meduolių prieskonių mišinio,
druskos.


GAMINIMAS:

Miltus išmaišyti su soda arba kepimo milteliais ir persijoti. Riešutus suskaldyti, razinas nuplauti (arba nuplikyti) ir nuvarvinti, abrikosus nuplauti ir supjaustyti gabaliukais.

Medų prikaistuvyje pakaitinti su cukrumi ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Margariną išsukti iki purumo. Į jį po šaukštą pilti medų su cukrumi, grietinę, po vieną įmušti
kiaušinius ir išsukti iki vientisos masės. Suberti prieskonius, įberti žiupsnelį druskos. Po šaukštą suberti miltus, razinas, riešutus ir išmaišyti.

Paruoštą tešlą supilti į riebalais pateptą skardą arba kekso formą. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 60-80 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668