Tešlai:
200 g sviesto,
100 g cukraus,
kiaušinis,
200 g miltų,
100 g bulvių krakmolo.
Įdarui:
stiklinė lazdynų riešutų,
stiklinė medaus (tinka natūralus ir dirbtinis).
GAMINIMAS:
Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Iš jos ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles.
Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Ištraukus atvėsinti. Riešutus nuplikyti verdančiu vandeniu, suberti į skardą ir iki 180°C įkaitintoje orkaitėje padžiovinti 5-7 min. Ataušinti, po saujelę patrinti delnuose, kad nubyrėtų luobelės. Riešutų pridėti į iškepusius krepšelius ir užpilti medumi.