Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
300-350g. maltos mėsos,
1 svogūnas,
100g. pievagrybių,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
1 trynys,
susmulkinti žalumynai,
1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.


GAMINIMAS:

Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieskite į miltais pabarstytą skardą, aptepkite plaktu tryniu ir dėkite į iš anksto iki 220 laipsnių C įkaitintą orkaitę. Po 10 minučių karštį sumažinkite ir kepkite dar 20-25 minutes.

Pastabos:
Vyniotinis skanus ir karštas, ir šaltas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668