Ruginių miltų virtiniai su kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ruginių miltų virtiniai su kopūstais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
po stiklinę ruginių bet kvietinių miltų,
kiaušinis,
0,5 stiklinės pieno,
druskos.

Įdarui:
500 g troškintų kopūstų,
100 g spirgučių,
2 vidutinio dydžio svogūno galvutės.

Padažui:
40 g sviesto arba margarino,
svogūno galvutė,
40 g miltų,
0,5 l. kokio nors sultinio,
druskos,
maltų pipirų,
2 šaukštai tarkuotų krienų,
truputis acto,
smulkaus cukraus.


GAMINIMAS:

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje.

Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti riebaluose, įberti miltų, ataušinti, pamaišant užpilti sultiniu ir 10-15 min. ant silpnos ugnies patroškinti, pagal skonį pasūdyti. Baigiant virti įmaišyti krienus, įpilti truputį acto bei smulkaus cukraus.

Virtinius patiekti apipiltus pagamintu karštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668