Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais


INGREDIENTAI:

1kg. minkštos veršienos,
2 morkos,
poras,
svogūno galvutė,
stiklinė baltojo vyno,
druskos,
įvairių maltų prieskonių (pagal skonį),
citrina,
konservuoto moliūgo gabaliukų,
riebalų kepimui.


GAMINIMAS:

Paruošti marinatą. Į vyną suberti kubeliais pjaustytas morkas, svogūną, griežinėliais - porų, įberti prieskonių. Veršieną 2 dienas mirkyti šaltame marimate. Po to mėsą apdžiovinti, įtrinti druska, maltais pipirais, truputį apkepti. Į foliją sudėti apkepintą veršieną, daržoves, įdėti porą šaukštų riebalų, ant mėsos išspausti citrinos sultis. Foliją gerai užsukti ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje pusantros valandos. Iškepusį kepsnį apdėti konservuotais moliūgais. Valgyti su ryžiais bei žaliaisiais žirneliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668