1kg. minkštos veršienos,
2 morkos,
poras,
svogūno galvutė,
stiklinė baltojo vyno,
druskos,
įvairių maltų prieskonių (pagal skonį),
citrina,
konservuoto moliūgo gabaliukų,
riebalų kepimui.
GAMINIMAS:
Paruošti marinatą. Į vyną suberti kubeliais pjaustytas morkas, svogūną, griežinėliais - porų, įberti prieskonių. Veršieną 2 dienas mirkyti šaltame marimate. Po to mėsą apdžiovinti, įtrinti druska, maltais pipirais, truputį apkepti. Į foliją sudėti apkepintą veršieną, daržoves, įdėti porą šaukštų riebalų, ant mėsos išspausti citrinos sultis. Foliją gerai užsukti ir kepti gerai įkaitintoje orkaitėje pusantros valandos. Iškepusį kepsnį apdėti konservuotais moliūgais. Valgyti su ryžiais bei žaliaisiais žirneliais.