Liežuvautojos užkandis (atsiuntė Ramunė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvautojos užkandis (atsiuntė Ramunė)


INGREDIENTAI:

1 kiaulės liežuvis,
2 kiaulės ausys,
1 morka, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
prieskonių, druskos.


GAMINIMAS:

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min.

Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką.

Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome.Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668