Kepti pekininiai kopūstai su vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti pekininiai kopūstai su vištiena


INGREDIENTAI:

200 g vištienos filė,
1/2 pekininio kopūsto gūžės,
2 svogūnai,
morka,
10 g imbiero šaknies,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai sojų padažo,
šaukštelis druskos,
1/2 šaukštelio rozmarinų,
1/2 šaukštelio maltų baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Kietąją kopūsto lapų dalį supjaustykite smulkiais gabalėliais, minkštąją - stambiau. Morką nuskuskite ir supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Imbierą susmulkinkite. Keptuvėje su aliejumi pakepkite vištieną (5-7 min.), suberkite morkas, svogūnus ir imbierus, išmaišykite ir kepkite dar 5 min. Tada sudėkite kopūstus, visus prieskonius, supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį, keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668