200 g vištienos filė,
1/2 pekininio kopūsto gūžės,
2 svogūnai,
morka,
10 g imbiero šaknies,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai sojų padažo,
šaukštelis druskos,
1/2 šaukštelio rozmarinų,
1/2 šaukštelio maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Kietąją kopūsto lapų dalį supjaustykite smulkiais gabalėliais, minkštąją - stambiau. Morką nuskuskite ir supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Imbierą susmulkinkite. Keptuvėje su aliejumi pakepkite vištieną (5-7 min.), suberkite morkas, svogūnus ir imbierus, išmaišykite ir kepkite dar 5 min. Tada sudėkite kopūstus, visus prieskonius, supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį, keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 min.