Pekininių kopūstų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pekininių kopūstų sriuba


INGREDIENTAI:

500 g mėsos su kaulais,
700-1000 g pekininių kopūstų,
5-6 bulvės,
2 stiklinės pomidorų sulčių,
morka,
aliejaus kepti,
5-6 česnakų skiltelės,
druskos,
lauro lapas,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Užkaiskite virti mėsą. Morką nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Pakepkite su aliejumi ir suberkite į puodą. Vėl įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite pomidorų sultis. Kai jos kiek pavirs, suberkite susmulkintus česnakus, įmeskite lauro lapą, pagardinkite druska ir pipirais.

Vidutinio dydžio kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į puodą. Sūdykite nedaug, nes dar pilsite sūdytas pomidorų sultis. Ištraukite mėsą, atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite. Vėl sudėkite į sriubą. Susmulkinkite kopūstus. Bulvėms pavirus 5 minutes, sudėkite kopūstus į sriubą.

Kai visos daržovės išvirs, supilkite pavirtas pomidorų sultis. Virkite dar 1-2 min. Įberkite smulkintų žalumynų ir palikite nusistovėti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668