Kepti sumuštiniai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti sumuštiniai su grybais


INGREDIENTAI:

2 sumuštiniams:
4 riekės mėgstamo batono ar duonos skrudinti,
200 g pievagrybių,
šviežių petražolių,
aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

Padažui:
2 šaukštai žemės riešutų sviesto,
šaukštelis sezamų sviesto "Tahini",
2 šaukšteliai sojų padažo,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai citrinų sulčių,
šaukštelis agavų ar kitokio neutralaus skonio sirupo (galima keisti cukrumi),
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
vandens.


GAMINIMAS:

Pievagrybius smulkiai sukapokite ir suberkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite ant kaitrios ugnies ir nuolat maišykite, kol gražiai apskrus. Nepagailėkite pipirų, šiek tiek pagardinkite druska.

Visus padažo ingredientus, išskyrus vandenį, sumaišykite. Padažo tirštumą reguliuokite pildami vandens.Turite gauti grietinės konsistencijos padažą. Įkaitinkite sumuštinių keptuvę.

Ant 2 batono ar duonos riekių tepkite padažo, dėkite, gausiai apibarstykite petražolėmis ir užklokite kitomis 2 padažu pateptomis duonos ar batono riekėmis. Kepkite, kol sumuštiniai paskrus ir įdaras sušils.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668