Virtų bulvių kukuliai su grybų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtų bulvių kukuliai su grybų padažu


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
svogūnas,
šaukštelis sviesto,
krapų ar petražolių,
stiklinė miltų,
2 kiaušiniai,
0.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
druskos.

Padažui:
kelios saujos šviežių ar džiovintų grybų,
svogūnas,
100 g rūkytų lašinių,
2 šaukštai grietinės.


GAMINIMAS:

Dar karštas virtas bulves nulupkite ir sumalkite. Į masę įdėkite su sviestu pakepintą smulkintą svogūną, smulkintų petražolkių ar krapų, suberkite miltus, džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinius, viską pasūdykite ir gerai išminkykite.

Formuokite mažus kukulius, dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol iškils. Pagaminkite padažą. Jei grybai - džiovinti, išvirkite juos piene arba vandenyje. Supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į paspirgintus lašinukus ir pakepintą smulkintą svogūną.

Viską pagardinkite grietine. Kukulius išgriebkite kiaurasamčiu, sudėkite į lėkštę ir užpilkite grybų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668