Krevetės su česnaku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės su česnaku


INGREDIENTAI:

800g. didelių krevečių,
5 skiltelės česnako,
1 citrina,
2/3 stiklinės aliejaus,
druska,
pipirai.


GAMINIMAS:

Česnaką sutrinti ir sumaišyti su aliejumi. Supilti citrinos sultis, įberti druskos ir pipirų. Ant krevečių užpilti marinatą ir 2 val. įdėti į šaldytuvą. Išėmus suverti ant virbų ir sudėti ant grotelių. Kepti apie 3 min. iš abiejų pusių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668