4 gabaliukai vištų krūtinėlių filė,
4 šaukštai žaliojo pesto padažo,
4 šaukštai maskarponės,
2-3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
4 pomidorai,
žiupsnelis džiovintų raudonėlių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
alyvuogių aliejaus,
kedrinių pinijų arba kietojo sūrio.
GAMINIMAS:
Dubenėlyje sumaišykite pesto padažą ir maskarponės sūrį. Filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, pagardinkite druska ir pipirais. Kepimo formą patepkite aliejumi, sudėkite vištieną ir aštriu peiliu per vidurį įpjaukite kiekvieną gabalėlį (neperpjaukite iki galo), kad išeitų kišenėlės.
Jas prikimškite maskarponės ir pesto mišinio, viršų apšlakstykite aliejumi, apibarstykite maltais džiūvėsėliais. Kiekvieną pomidorą perpjaukite į keturias dalis, sudėkite aplink vištienos filė, apibarstykite džiovintais raudonėliais, apšlakstykite aliejumi.
Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių, po to ištraukite, patiekalą apibarstykite smulkintomis kedrinėmis pinijomis arba smulkintu kietuoju sūriu ir iškart patiekite, kol dar karštas. Kepti pomidorai - puikus garnyras prie šių "kišenėlių".