Pestas su baltosiomis pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pestas su baltosiomis pupelėmis


INGREDIENTAI:

1.5 stiklinės baltųjų pupelių,
3-4 česnakų skiltelės,
ryšelis šviežių bazilikų,
šaukštas balzaminio acto,
0.5 šaukštelio citrinų sulčių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pupeles išvirkite (kad greičiau išvirtų, į vandenį galite įberti geriamosios sodos) ir leiskite joms atvėsti. Visus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite. Jei padažas bus per tirštas, dar įpilkite aliejaus. Šis padažas puikiai tinka prie mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668