Blynai su raugintais kopūstais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynai su raugintais kopūstais ir grybais


INGREDIENTAI:

400 g raugintų kopūstų,
1-2 svogūnai,
kiaušinis,
80 g džiovintų grybų,
250 g miltų,
2 šaukštai sviesto,
pipirų,
kmynų,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Džiovintus grybus nuplaukite, išmirkykite ir išvirkite. Kopūstus susmulkinkite, užpilkite grybų nuoviru ir uždengę išvirkite. Svogūnus supjaustykite ir, įdėję miltų, pakepkite. Kai miltai taps truputį rusvi, viską sumaišykite su kopūstais, smulkintais grybais ir prieskoniais.

Iš miltų, vandens ir kiaušinio paruoškite skystą tešlą. Prieš kepdami blynus, keptuvę gerai įkaitinkite, ištirpinkite sviestą ir plona srovele pilkite tešlą, tolygiai ją paskirstydami keptuvėje. Blynus apkepkite iš abiejų pusių. Po to į blyną dėkite kopūstų ir grybų įdaro, sulankstykite ir trumpai iš abiejų pusių apkepkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668