Angliška sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Angliška sriuba


INGREDIENTAI:

500 g jautienos,
150-200 g maltos kiaulienos,
2 morkos,
svogūnas,
1-2 česnakų skiltelės,
0.5-1 stiklinė raudonųjų pupelių,
0.5 stiklinės šaldytų žirnelių,
0.5-1 stiklinė šparaginių pupelių (šviežių arba šaldytų),
2-3 bulvės,
4 šaukštai sojų padažo,
pomidorų pastos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
cukraus,
maltų saldžiųjų paprikų,
lauro lapas.


GAMINIMAS:

Pupeles mirkykite per naktį, tada nuplaukite ir išvirkite. Vandenį nupilkite. Jautieną užkaiskite dideliame puode (apie 3 l talpos). Kai vanduo užvirs, nugriebkite putas ir įdėkite lauro lapą. Virkite 1-2 val. Išvirtą mėsą išimkite, į sultinį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytas bulves ir išvirkite.

Tada sudėkite virtas pupeles, šiaudeliais pjaustytas morkas, šparagines pupeles ir žirnelius. Supilkite sojų padažą. Smulkiai supjaustytą svogūną apkepkite su 1-1.5 šaukšto pomidorų pastos ir sukrėskite į sriubą.

Tada įdėkite dar apie 2 šaukštus pomidorų pastos ir sukapotus česnakus. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą, pasūdykite, pagardinkite pipirais, iškepkite ir sukrėskite į sriubą. Virtą mėsą smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į sriubą.

Įberkite truputį cukraus (kad nebūtų rūgštu), saldžiųjų paprikų ir druskos. Pavirkite dar 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668