Kamamberas tešloje su slyvomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kamamberas tešloje su slyvomis


INGREDIENTAI:

Pakuotė bemielės šaldytos tešlos,
kamambero sūrio (tinka ir bri),
sauja šviežių slyvų,
kiaušinis,
keletas šaukštelių medaus.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš atšilusios tešlos iškočiokite tiek skritulių, kiek turite sūrio griežinėlių (kamamberą galite horizontaliai perpjauti pusiau). Tešlos paplotėliai turi būti didesni už sūrį.

Į kiekvieno tešlos apskritimo vidurį dėkite sūrio, užlankstykite ir aptepkite išplaktu kiaušiniu. Slyvas perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Dėkite jų ant tešlos viršaus ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 15 minučių, kol tešla parus. Medų pašildykite, kad suskystėtų. Ištrauktus sūrio kepinukus apipilkite medumi. Medų galima pakeisti džemu - raudonųjų serbentų, šaltalankių, apelsinų ir kt.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668