Slyvų trupiniuotis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Slyvų trupiniuotis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Tešlai:
360 ml miltų,
115 g šalto sviesto,
žiupsnis druskos,
šaukštelis cukraus,
4-5 šaukštai šalto vandens.

Įdarui:
1 kg slyvų,
160 g balto pyrago (arba batono),
200 g kokoso drožlių,
50 g sviesto,
2 šaukštai cukraus,
šaukštas vanilinio cukraus.

GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių, kepimo indą ištepkite sviestu. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską. Sudėkite tarkuotą sviestą ir pirštais suminkykite trupinius. Įpilkite 4 šaukštus vandens ir minkykite, iki gausite elastingą tešlą. Jei reikia, įpilkite dar šaukštą.

Suformuokite rutulį, susukite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve 30 minučių. Išėmus atpjaukite ir atidėkite ketvirtadalį tešlos trupiniams. Likusią tešlą šiek tiek pakočiokite ir tieskite į kepimo formą, prispauskite, suformuokite kraštelius.

Slyvas perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus ir sudėjus ant tešlos pabarstykite cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Nedideliame puode ištirpdykite sviestą. Sutrupinkite likusią tešlą ir sumaišykite trupinius su balto pyrago trupiniais bei kokosų drožlėmis. Užberkite ant slyvų.Suliekite sviestu. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668