Pyragas su šaltalankiais ir obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su šaltalankiais ir obuoliais


INGREDIENTAI:

4-5 dideli obuoliai,
100 g šaltalankių uogų,
140 ml aliejaus,
145 g cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
2 kiaušiniai,
190 g miltų,
1.5 šaukštelio kepimo miltelių,
šaukštelis cinamono.


GAMINIMAS:

Išplakite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, miltus, kepimo miltelius, įpilkite aliejaus. Visus produktus sumaišykite, paruoškite tešlą ir ją supilkite į formą maždaug 1 cm storio sluoksniu.

Ant tešlos sudėkite gerai nuplautas šaltalankių uogas ir jas šakute "paskandinkite" tešloje (10 uogų pasilikite pyragui papuošti). Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos. Juos apibarstykite šaltalankiais, cukrumi ir cinamonu. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668