Adanos kebabas (Turkija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Adanos kebabas (Turkija)


INGREDIENTAI:

500 g ėrienos,
500 g veršienos,
50 g sviesto,
raudona saldžioji paprika,
3 svogūnai,
3 česnako skiltelės,
šaukštas citrinos sulčių,
po 2 šaukštelius raudonų aitriųjų paprikų dribsnių,
kumino,
maltos kalendros,
po šaukštelį maltos aitriosios paprikos,
juodųjų pipirų ir
druskos,
8 pitos paplotėliai,
4 šaukšteliai aliejaus pitoms patepti.


GAMINIMAS:

Mėsą sukapokite dideliu peiliu ir sumaišykite su sviestu. Susmulkinkite saldžiąją papriką ir vieną svogūną, sudėkite į dubenį su mėsa. Suberkite prieskonius ir išmaišykite. Uždenkite ir dėkite nakčiai į šaldytuvą.

Susmulkinkite likusius svogūnus, užpilkite citrinos sultimis ir padėkite į šaldytuvą. Ant iešmo formuokite ilgas plonas dešreles ir stipriai suspauskite pirštais. Kepkite kepsninėje 15-20 minučių.

Pitas patepkite aliejumi, ant jų dėkite Adanos kebabus, šalia - svogūnų su citrinos sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668