Su raudonaisiais serbentais marinuotos lašišos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su raudonaisiais serbentais marinuotos lašišos


INGREDIENTAI:

250 g šviežių lašišų,
100 g raudonųjų serbentų,
0.5 raudonojo svogūno,
1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
10-12 bazilikų lapelių,
druskos,
maltų baltųjų pipirų,
1-2 šaukštai sojų padažo,
salotų lapų papuošti.


GAMINIMAS:

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Kelias serbentų šakeles palikite patiekalui papuošti, o likusias uogas sugrūskite. Sudėkite bazilikus ir svogūnus. Tuomet dėkite lašišų gabaliukus, pasūdykite, pabarstykite pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir sojų padažu.

Išmaišykite, uždenkite ir palikite šaldytuve maždaug 1 val. marinuotis. Žuvis ištraukite iš marinato ir sudėkite į karščiui atsparų indą. Kepkite 20-25 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. patiekite ant salotų lapų, papuoškite serbentų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668