Vidutinio dydžio avokadas,
125 g menkių kepenėlių,
citrinų sulčių,
česnako skiltelė,
kelios petražolių šakelės,
keli bazilikų lapeliai,
tabasko padažo,
1.5 šaukštelio kaparėlių (galima pakeisti marinuotais agurkėliais),
2 šaukštai majonezo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, minkštimą supjaustykite stambiais kubeliais. Nuo menkių kepenėlių nupilkite aliejų, nulupkite česnaką. Į trintuvo indą sudėkite avokadus, menkių kepenėles, česnako skiltelę, įpilkite citrinos sulčių, pasūdykite, įberkite pipirų.
Nuplaukite žalumynus. Juos taip pat sudėkite į trintuvo indą. Pagal skonį įlašinkite tabasko padažo, suberkite kaparėlius arba marinuotus agurkėlius, įdėkite majonezo. Viską sutrinkite iki vienalytės masės.