Avokadų ir menkių kepenėlių kremas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir menkių kepenėlių kremas


INGREDIENTAI:

Vidutinio dydžio avokadas,
125 g menkių kepenėlių,
citrinų sulčių,
česnako skiltelė,
kelios petražolių šakelės,
keli bazilikų lapeliai,
tabasko padažo,
1.5 šaukštelio kaparėlių (galima pakeisti marinuotais agurkėliais),
2 šaukštai majonezo,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą, minkštimą supjaustykite stambiais kubeliais. Nuo menkių kepenėlių nupilkite aliejų, nulupkite česnaką. Į trintuvo indą sudėkite avokadus, menkių kepenėles, česnako skiltelę, įpilkite citrinos sulčių, pasūdykite, įberkite pipirų.

Nuplaukite žalumynus. Juos taip pat sudėkite į trintuvo indą. Pagal skonį įlašinkite tabasko padažo, suberkite kaparėlius arba marinuotus agurkėlius, įdėkite majonezo. Viską sutrinkite iki vienalytės masės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668