Žiediniai kopūstai su pikantišku marinatu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiediniai kopūstai su pikantišku marinatu


INGREDIENTAI:

2 šaukštai sojų padažo,
400 g žiedinių kopūstų,
2 šaukštai jogurto (natūralaus),
šaukštelis garstyčių (grūdėtų),
2 skiltelės česnako,
šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų,
svogūnas,
žalumynų.


GAMINIMAS:

ruošdami šią užkandą (ji bus puikus garnyras), galite naudoti ir šaldytus, ir šviežius žiedinius kopūstus. Svogūną nulupkite plonais pusžiedžiais. Sumaišykite žiedinius kopūstus ir supjaustytus svogūnus. Į natūralų jogurtą išspauskite česnakus, įberkite saldžiųjų paprikų, įdėkite garstyčių ir įpilkite sojų padažo.

Marinatą išmaišykite. Druskos naudojant sojų padažą, galima ir nedėti. Supilkite marinatą į žiedinius kopūstus, išmaišykite ir palikite 30 minučių marinuotis. Paskui žiedinius kopūstus suverskite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų marinato perteklius, o jie kepdami "neišvirtų".

Tada paimkite foliją ir kopūstų porcijas įvyniokite į nedidelius jos gabalėlius. Jei norite iškepti visus kopūstus iškart, atplėškite folijos gabalą ir sulenkite dviem sluoksniais. Sudėkite ant folijos marinuotus kopūstus, sulankstykite foliją kaip vokelį, kad neištekėtų sultys.

Kepkite žiedinius kopūstus ant grotelių kepsninėje virš žarijų 20 minučių. Arba galite iš anksto iškepti namie orkaitėje: kepti reikės 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Prieš patiekdami patiekalą apibarstykite kapotais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668