Trinta pievagrybių sriuba su porais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta pievagrybių sriuba su porais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

600 g pievagrybių,
100 g sviesto,
1 svogūno,
4 porų,
1 nedidelės morkos,
50 g miltų.

Taip pat reikės:
200 ml sauso baltojo vyno,
200 ml grietinėlės,
200 ml daržovių sultinio,
100 ml grietinės,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
1/4 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
1 šaukštelio druskos,
1 žiupsnelio pipirų.

GAMINIMAS:

Pievagrybius supjaustykite riekelėmis, svogūną ir porus - smulkiai. Morką sutarkuokite. Puode įkaitinkite aliejų su sviestu ir išmaišykite. Dėkite svogūną, porus, morką, pievagrybius, suberkite čiobrelius, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant silpnos ugnies troškinkite 10 min.

Suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite vyną ir virkite 5 min. Tada supilkite sultinį ir virkite dar 5 min. Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę, sukrėskite grietinę ir maišydami užvirinkite. Sriubą supilstykite į dubenėlius, papuoškite keptomis pievagrybių riekelėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668