Pyragas su svogūnų laiškais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su svogūnų laiškais


INGREDIENTAI:

250 g sluoksniuotos tešlos,
300 g svogūnų laiškų,
100 g parmezano,
3 kiaušiniai,
kiaušinio trynys,
30 ml pieno,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnų laiškus nuplaukite ir nusausinkite. Smulkiai sukapokite ir suberkite į gilų indą. Įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną. Jeigu norite, truputį pasūdykite, tik nepamirškite, kad parmezanas ir taip sūrus.

Pagardinkite pipirais. Ant iškočioto tešlos lakšto sudėkite įdarą. Suplakite trynį su pienu. Įdarą užklokite kitu tešlos lakštu, gerai užspauskite kraštus ir aptepkite plakiniu. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių. Pyragas skanus ir karštas, ir šaltas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668