500 g bulvių,
4 pomidorų,
2 saldžiųjų paprikų,
1 ryšulėlio svogūnų laiškų,
200 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
100 g fetos sūrio.
Užpilui:
150 ml daržovių sultinio,
6 šaukštų vyno acto,
6 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite su lupenomis pasūdytame vandenyje. Nusunkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Paprikas supjaustykite trumpais šiaudeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais.
Dubenyje išmaišykite sultinį su vyno actu, aliejumi, žiupsneliu druskos ir pipirų. Sudėkite bulves, pomidorus, paprikas, svogūnų laiškus, fetą, atsargiai išmaišykite ir palikite pastovėti 1 val.