Šaltsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltsriubė


INGREDIENTAI:

50 g dilgėlių,
50 g ridikėlių su lapais,
50 g agurkų,
30 g svogūnų laiškų,
0.5 l kefyro,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
3 šaukštai grietinės.


GAMINIMAS:

Dilgėles nuplikykite ir susmulkinkite, ridikėlius, jų lapus, agurkus ir svogūnų laiškus supjaustykite ir viską užpilkite kefyru. Pagardinkite druska, pipirais, įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668