500 g vištienos filė,
2 bulvės,
600 ml natūralaus daržovių sultinio,
didelė morka,
saliero lapkotis,
po saują šaldytų žirnelių ir
šparaginių pupelių,
didelis svogūnas,
šaukštas sviesto,
saujelė petražolių,
žiupsnelis raudonėlio,
pagal skonį druskos,
cukraus,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Žirnelius ir šparagines pupeles atšildykite. Bulves ir morką nuplaukite ir nulupkite. Morką ir salierą supjaustykite nedideliais griežinėliais. Petražoles sukapokite smulkiais gabalėliais. Vištieną nuplaukite šaltame vandentje, nusausinkite, susmulkinkite.
Svogūną nulupkite, sukapokite, pakepinkite keptuvėje svieste su žiupsneliu cukraus. Ten pat suberkite vištieną, morkas, salierą, bulves ir raudonėlį, užpilkite sultiniu, uždenkite ir troškinkite apie 40 min.
Galiausiai suberkite žirnelius ir šparagines pupeles, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, raudonėliu, petražolių lapeliais ir išpilstykite į dubenėlius.