Kepimo rankovėje kepta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepimo rankovėje kepta jautiena


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
0.5 šaukštelio kepsnių prieskonių,
druskos,
1.5 česnako galvutės,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai garstyčių,
kivis,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Česnakus nuvalykite, dideles skilteles perpjaukite išilgai. Kivį stambiai sutarkuokite. Mėsoje peiliu padarykite gilias įpjovas, gerai pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Į mėsą prikaišiokite česnakų. Tuomet paruoškite marinatą: sumaišykite majonezą ir garstyčias, įspauskite česnakų, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Kivius galima dėti iš karto, bet kartais taip ruošiama ir ilgai marinuojama mėsa ima trupėti. Tad saugiau šiuos vaisius dėti likus 30 min. iki marinavimo pabaigos. Mėsą gerai įtrinkite, stenkitės, kad marinato patektų į visas įpjovas. Dėkite ją į indą, kuriame marinuosite, ir 12 val. laikykite šaldytuve.

Tuomet mėsą kiškite į kepimo rankovę ir pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepimo laikas skaičiuojamas taip: 1 valanda - 1 kg mėsos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668