400 g makaronų,
svogūnas,
2 česnakų skiltelės,
100 g parmezano,
500 g maltos mėsos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
400 g savo sultyse konservuotų pomidorų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūną ir česnakus supjaustykite, sūrį sutarkuokite.Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais ir 1/2 tarkuoto sūrio, pagardinkite druska ir pipirais. Iš faršo suformuokite kukuliukus ir apkepkite su alyvuogių aliejumi.
Pomidorus sumaigykite ir kartu su sultimis patroškinkite keptuvėje. Sudėkite kukuliukus, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 min. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, sumaišykite su paruoštu padažu ir apibarstykite su likusiu parmezanu.