Jaučių širdžių guliašas (Vengrija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučių širdžių guliašas (Vengrija)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg jaučių širdžių,
2 morkos,
2 svogūnai,
paprika,
3 česnakų skiltelės,
3 šaukštai pomidorų pastos,
druskos,
maltų ir nemaltų juodųjų pipirų,
saulėgrąžų aliejaus,
lauro lapas.

GAMINIMAS:

Širdis gerai nuplaukite ir, pašalinę riebaliukus, supjaustykite juostelėmis. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, gerai įkaitinkite, sudėkite širdis ir kepkite, kol pradės išsiskirti sultys. Kai mėsa apkeps (po maždaug 20 minučių), įpilkite karšto vandens, kad ją apsemtų.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant nedidelės ugnies maždaug valandą vis pamaišydami. Jei skysčio sumažės, galite dar įpilti šiek tiek karšto virinto vandens. Po 40 minučių sudėkite pjaustytus svogūnus ir papriką, tarkuotas morkas ir išmaišykite.

Tada įdėkite lauro lapą, pipirų žirnelių ir dar kartą išmaišykite. Po 20 minučių įkrėskite pomidorų pastos, pagardinkite druska ir maltais pipirais. Likus 10 minučių iki gaminimo pabaigos sudėkite smulkiai pjaustytus česnakus. Mėsą reikia troškinti 2 valandas.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668