350 g vištienos filė,
svogūnas,
morka,
1-2 paprikos,
4-5 šaukštai žaliųjų žirnelių,
šaukštas miltų,
šaukštas pomidorų pastos,
aliejaus,
druskos,
maltų aitriųjų paprikų,
bazilikų,
mėtų,
kmynų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, paprikas - šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, morką stambiai sutarkuokite. Keptuvėje su aliejumi pakepkite svogūnus, paprikas ir morkas. Kitoje keptuvėje su aliejumi pakepkite vištienos gabaliukus, kol įgis gražią auksinę spalvą.
Į daržoves įdėkite pomidorų pastos ir įpilkite vandens. Po to įberkite miltų ir gerai išmaišykite. Sudėkite apkeptą vištieną, pagardinkite druska, bazilikais, mėtomis, kmynais ir aitriosiomis paprikomis. Išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Suberkite žirnelius ir troškinkite dar 5 minutes.