Vengriškas vištienos guliašas su žaliaisiais žirneliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas vištienos guliašas su žaliaisiais žirneliais


INGREDIENTAI:

350 g vištienos filė,
svogūnas,
morka,
1-2 paprikos,
4-5 šaukštai žaliųjų žirnelių,
šaukštas miltų,
šaukštas pomidorų pastos,
aliejaus,
druskos,
maltų aitriųjų paprikų,
bazilikų,
mėtų,
kmynų.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, paprikas - šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, morką stambiai sutarkuokite. Keptuvėje su aliejumi pakepkite svogūnus, paprikas ir morkas. Kitoje keptuvėje su aliejumi pakepkite vištienos gabaliukus, kol įgis gražią auksinę spalvą.

Į daržoves įdėkite pomidorų pastos ir įpilkite vandens. Po to įberkite miltų ir gerai išmaišykite. Sudėkite apkeptą vištieną, pagardinkite druska, bazilikais, mėtomis, kmynais ir aitriosiomis paprikomis. Išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Suberkite žirnelius ir troškinkite dar 5 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668