Sotieji virtiniai su bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sotieji virtiniai su bulvėmis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
300 g miltų,
kiaušinis,
120 ml pieno,
druskos pagal skonį.

Įdarui:
3 virtos bulvės,
šaukštas grietinės,
muskato miltelių pagal skonį.

Padažui:
svogūnas,
sviesto kepti.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada supilkite kiaušinio plakinį, pieną ir išminkykite tešlą. Ją laikykite kambario temperatūroje apie 30 min. Bulves sutrinkite. Tada sudėkite grietinę, pagardinkite muskato milteliais ir išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus. Juos įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užlankstykite kampus. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Virtinius patiekite apšlakščius gautu padažu. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668