Tradiciniai virtinukai su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradiciniai virtinukai su varške


INGREDIENTAI:

Tešlai:
360 g miltų,
kiaušinis,
250 ml vandens,
druskos pagal skonį.

Įdarui:
400 g varškės,
šaukštas cukraus,
kiaušinis.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada supilkite kiaušinio plakinį, vandenį ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 45 min. Varškę sutrinkite. Tuomet suberkite cukrų, supilkite kiaušinio plakinį, pagardinkite druska ir išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus. Juos įdarykite gautu įdaru ir tvirtai suvyniokite. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Galite patiekti su grietine, uogiene, vaisiais arba uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668