Įmantrieji virtinukai su sūriais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įmantrieji virtinukai su sūriais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
60 ml pasukų,
60 ml vandens,
20 ml aliejaus,
240 g miltų,
kiaušinis,
druskos pagal skonį.

Įdarui:
100 g fetos,
150 g varškės sūrio,
10 g krapų,
kiaušinio trynys.


GAMINIMAS:

Pasukas sumaišykite su vandeniu ir aliejumi. Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada padarykite duobutę, supilkite kiaušinio plakinį, pasukų mišinį ir išminkykite tešlą. Ji turi būti minkšta ir elastinga. Laikykite kambario temperatūroje apie 30 min.

Sūrius sutrinkite. Tada suberkite smulkintus krapus, supilkite trynio plakinį ir išmaišykite. Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus, juos įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užlankstykite kampus.

Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Galima patiekti su mėgstamu padažu, apibarstykite fermentiniu sūriu ir papuoškite smulkintais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668