Morkomis įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkomis įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

9 dideli pievagrybiai,
morka,
50 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai sviesto,
druskos ir
juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuvalykite ir nuplaukite. Atskirkite kepurėles nuo kotelių. Grybų kotelius supjaustykite, morką sutarkuokite. Kepkite morką su aliejumi 5 min., tada suberkite pievagrybių kotelius ir kepkite dar 3 min.

Pasūdykite, įberkite pipirų ir gerai išmaišykite. Pievagrybių kepurėles pasūdykite ir įdėkite į jas įdaro. Sūrį sutarkuokite ir apiberkite juo įdarytus grybukus. Grybus pašaukite į orkaitę ir kepkite 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668