Pievagrybiai, apkepti su sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybiai, apkepti su sūriu


INGREDIENTAI:

10 didelių pievagrybių,
1-1.5 cm ilgio gabalėlis aitriosios paprikos,
stambi česnako skiltelė,
2 šaukštai supjaustytų petražolių,
šaukštas citrinų sulčių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
30 g fermentinio sūrio,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, išspauskite česnaką, suberkite susmulkintas petražoles, supilkite citrinų sultis ir alyvuogių aliejų.

Šiuo mišiniu įtrinkite nuplautus ir nusausintus pievagrybius ir palikite juos 30 min. Sūrį supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite juos į grybų kepurėles. Kepkite 15-20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668