Mozzarella Caprese. Kaprio salos užkandėlė su mocarela receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mozzarella Caprese. Kaprio salos užkandėlė su mocarela


INGREDIENTAI:


(2 porcijos)
1 didelis rutuliukas mocarelos,
1 saujelė vyšninių pomidorų,
keli lapeliai šviežių bazilikų,
druskos,
pipirų,
„Extra Virgin“ alyvuogių aliejaus,
šlakelis balzaminio acto padažo.



GAMINIMAS:

Pirmiausia suplėšomas sūris. Kad mocarela būtų kuo skanesnė, prieš dedant į lėkštę ją reikia šiek tiek „pakankinti“-pamaigyti, pataršyti, o paskui ne supjaustyti, bet suplėšyti. Tada sūrio skaidulos susitepa aliejumi ir tampa išties gardžios.

Vyšniniai pomidorai perpjaunami per pusę. Bazilikų lapeliai suplėšomi ir suberiami ant sūrio su pomidorais. Pagardinama druska, maltais pipirais, apšlakstoma aliejuje ir balzaminio acto padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668